Echte eyecatchers in de woonkamer

Ga je verhuizen of wil je de boel eens helemaal over een andere boeg gooien? Kies dan voor een heuse eyecatcher voor in je woonkamer. Met deze eyecatcher kies je gelijk voor de stijl die de rest van de meubels dienen te krijgen. Door te kiezen voor een echte eyecatcher valt daar de meeste aandacht op.

Groot bankstel

Als je een grote woonkamer hebt, kan je kiezen voor een groot bankstel. Kies bijvoorbeeld een hoekbank of een bank met een loungegedeelte. Als je daarbij ook nog kiest voor een niet zo’n gangbare kleur, dan heb je een echte eyecatcher te pakken. Bij iedereen die binnen komt zal het oog direct vallen op deze bank. Kies bijvoorbeeld voor een olijfgroene bank, of een okergele. Het lijkt heftig, maar als je dit terug laat komen in de accessoires en de aankleding van de woonkamer, is het niet zo extreem als het lijkt. Interesse gekregen? Neem eens een kijkje bij de leolux bankstellen

Dressoir

Een dressoir kan ook al veel doen voor een ruimte. Het is op meerdere manieren functioneel. Het vult de ruimte op, maar dient ook als opslagplek voor veel spullen, vaak kan je er veel in kwijt. Daarnaast geeft het sfeer aan de ruimte en je hebt plek om er ook leuke accessoires op te zetten. Al met al is kiezen voor een dressoir nooit verkeerd.

Fauteuil

Vind je kiezen voor een heftige grote bank te spannend? Dan kan je ook kiezen om een fauteuil aan te schaffen. De bank neem je dan in een veilige kleur en stijl, en met de fauteuil kan je flink uitpakken. Het hoeft niet eens een heftige kleur te zijn, zoals okergeel. De stof doet ook al veel voor de sfeer die het uitstraalt. Wat tegenwoordig erg in is, is een velvet stof. Daarmee geef je je woonkamer net even iets extra’s. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *