Een massief werkblad brengt klasse in je woning

Hout brengt een warme en gezellige sfeer in huis. Of het nu gaat om een privé woning, een handelszaak, een horecazaak of een kantoor, hout kleedt de ruimte stijlvol aan. Denk bijvoorbeeld aan een massief werkblad voor je bureaumeubel. Of kies voor een houten werkblad voor je keuken. Het hout van je werkblad is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je houten meubelen, vloeren of betimmering. Laat je massief werkblad aansluiten bij je houten ramen en deuren. Hout is duurzaam, gaat zeer lang mee en zorgt voor een stijlvolle uitstraling van de kamer.

Kies je hout in functie van je project

Als houtbewerker, schrijnwerker of meubelmaker, weet je maar al te goed dat elk paneel uit massief hout een andere uitstraling heeft. Zo zal onbewerkt eik er lichter uitzien dan gestoomd hout. Of kies voor fijnbezaagd eik. Dit hout vertoont sporen van het zagen. Dit is bewust gedaan om het hout een stoere en rustieke uitstraling te geven. Het staat perfect in landelijke en industriële woningen. Gezandstraald eik heeft een grijze tint en daardoor komt het strakker over. Voor moderne woningen is dit een echte blikvanger. Gestoomde beuk heeft een nog strakkere uitstraling. Het past in minimalistische interieurs. Bij noten superprime zie je zeer duidelijk de houtstructuur. Het heeft een zeer levendig voorkomen en is geliefd voor klassieke, retro, maar ook voor moderne interieurs. Dankzij deze uitgebreide keuze kies je perfect welk massief werkblad je in je woning of kantoorruimte verwerkt.

Laat je massief werkblad op maat zagen

Een werkblad in hout springt onmiddellijk in het oog. Dan wil je ook dat het er helemaal perfect uitziet. Je kunt een houten paneel op maat laten zagen zodat jij er verder geen werk meer aan hebt. Daardoor krijg je precies die afmetingen die je nodig hebt en je loopt veel minder gevaar om verkeerd te zagen. Als jij een paneel bestelt, wordt het hout zorgvuldig uitgekozen in functie van je bestelling. Op die manier kun jij onmiddellijk van start gaan met je project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *