Online of offline shoppen voor sextoys?

Ben jij all about the toys en een spannend seksleven? Of ben je nieuwsgierig naar wat een speeltje in de slaapkamer voor jou of je relatie kan betekenen? Er heerst al lang geen taboe meer op een toy hier en daar, voor hem of voor haar. Om de sleur tussen de lakens te doorbreken of een nummertje op jezelf af te steken. Maar waar ga je nu best op zoek naar zo’n extraatje?

Fysieke winkel

Je hebt eigenlijk twee opties. Ofwel ga je langs een fysieke winkel, een seksshop, waar je de producten van dichtbij kan bekijken en ook effectief vasthouden zodat je heel goed weet wat je in handen hebt. Denk bij een seksshop niet per se meteen aan een groezelig winkeltje in de prostitutiebuurt waar je doorrookte oude mannen binnen en buiten ziet gaan. Er bestaan ook heel wat frisse, hippe winkels die vibrators, dildo’s, zweepjes, tepelklemmen, prachtige sexy lingerie en meer van dat leuks verkopen. Hun aanbod is natuurlijk wel beperkter dan dat van een online winkel, dat spreekt voor zich. Uiteraard kan je er ook condooms kopen. Het blijft voor sommigen een barrière, zo’n winkel binnenlopen en een praatje slaan met de verkoper of verkoopster van dienst. Als je je eenmaal over je schaamte hebt gezet is het grote voordeel dat je een persoonlijk gesprek kan voeren over jouw voorkeuren en wat jij lekker vindt in bed. Met als gevolg dat je hoogstwaarschijnlijk nadien buiten gaat met veel meer kennis én een sekstoy die volledig bij jou past. Lijkt dat je dat toch nog allemaal wat te eng? Dan is online winkelen misschien eerder jouw ding.

Online winkel

Online kan je alles van vinden, van soft toys tot het iets grovere werk. Het fijne aan een online winkel voor sekstoys is dat het assortiment enorm breed is. Het aanbod reikt verder dan je kunt dromen. Je vindt er echt voor ieder wat wils. Op zoek naar een pocketpussy? Geen probleem. Een ballgag? Komt voor de bakker! Sekslakens? Kan je er ook vinden. Kies natuurlijk wel een website die je vertrouwt. Wat zo fijn is aan online winkelen voor sekstoys is dat je je tijd kan nemen, geen verkoper of verkoopster die in je nek zit te hijgen. Je kan op je dooie gemak thuis door de producten scrollen, de ervaringen van anderen lezen in de reviews en eens een kijkje nemen bij de blogverhalen voor extra tips and tricks. Oh ja en vaak zijn de prijzen ook iets lager, ook handig!

Waar jouw voorkeur naar uit gaat, dat is geheel persoonlijk. Net zoals de keuze van je toy is ook de manier waarop je je toy koopt helemaal jouw ding. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *