Van Bommel bootschoenen

Afgelopen week heb ik fantastische Van Bommel bootschoenen gekocht. Deze waren in de aanbieding en daar heb ik gelijk gebruik van gemaakt. Aangezien ik ben ingeschreven voor de nieuwsbrief krijg ik regelmatig meldingen van schoenen waar mijn interesses naar uitgaan. Dit zorgt ervoor dat ik mijn geliefde schoenen kan kopen met 50% korting. Normaal betaal je voor Van Bommel bootschoenen +/- €199,95. Je kan daarmee toch €100,- besparen.

Schoenmaten en wijdte

Door het grote aanbod aan schoenmaten en wijdtes zorgen zij ervoor dat er altijd wel een geschikte schoen te beschikking is. Zo leveren zij schoenmaat 38 t/m 47,5. Dit in de kleuren blauw en bruin. Je kan dan kiezen uit wijdte G of H. Het fijne is dat je het voetbed eruit kan halen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een op maat gemaakte zool erin te stoppen. Ideaal als je het mij vraagt. 

Van Bommel bootschoenen worden gemaakt van leer of geolied/gevet leer. Het is net waar je smaak naar uitgaat. Aangezien het bedrijf sinds 1734 bestaat kan je ervan uitgaan dat ze topkwaliteit leveren. Daarnaast bieden ze een optimaal draagcomfort en een luxe uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *