Wil jij gevulde snoepzakjes?

Ieder kind houdt ervan en eet het graag ik heb het natuurlijk over snoep. Ook volwassene kunnen de verleiding ervan soms niet weerstaan. De ene persoon eet heel veel snoep en houdt hiervan en de ander eet er maar een paar of eet eigenlijk helemaal geen snoep. Het eten van snoep kan dan misschien wel niet goed zijn voor jezelf en voor je gebit maar het is wel echt lekker. Een kind houdt er dan ook van als hij of zij gevulde snoepzakjes krijgt met lekker veel snoep erin. Een snoepzakje kan natuurlijk allemaal dezelfde snoepjes hebben maar ook allemaal verschillende snoepjes hebben. Je vult deze namelijk vaak zelf.

Soorten snoep

Je hebt heel veel verschillende soorten snoep en zo dus ook erg veel verschillende soorten gevulde snoepzakjes. Zo heb je natuurlijk snoepjes zoals drop of juist zakjes snoep met juist meer zoete en fruitige snoepjes zoals aardbei of kers. Ook heb je snoepjes van verhard suiker in een hartjesvorm dit is te krijgen in 150 en in 250 gram.  Een snoepzakje is dus heel handig en fijn je kan deze namelijk vullen met de snoepjes die jij wil en waar jij op dat moment zin in hebt. Ook kun je de grote van je snoepzakje kiezen heb je bijvoorbeeld zin in snoep maar hoef je niet zo’n grote zak kies je voor 150 of 200 gram, heb je wel honger en wil je een grotere zak kan je gaan voor 250 of 400 gram. 

de grote van de snoepzakjes.

De gevulde snoepzakjes kunnen dus verschillen van grootte. Ook zou de prijs in snoepzakjes dus wel verschillen. Je betaald namelijk voor een snoepzakje van 125 gram minder als voor een snoepzakje van 400 gram. Ook heb je zakjes snoep met snoepjes waar geen dierlijke eiwitten in zitten hier betaal je ook meer voor.