WORKSHOP ’HOE START IK EEN CANNABIS SOCIAL CLUB?’

Sinds februari 2010 kweekt de vzw Trekt Uw Plant cannabis voor het persoonlijk gebruik van haar leden op basis van het principe 1 plant per lid. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ministeriële richtlijn van januari 2005, ondertekend door de Minister van Justitie en alle 5 Procureurs-Generaal van België, die het bezit van max. 3 gram cannabis of 1 cannabisplant door volwassenen buiten vervolging stelt.

We roepen alle mensen die ons voorbeeld willen volgen op om dit op een serieuze, respectvolle en verantwoorde manier te doen.

Het oprichten van een cannabis social club is een manier om de zaken goed te regelen.

Grote investeringen of bijzondere kennis zijn daar niet voor nodig.

Zaterdag 24 september 2016

13.00 – 18.00

Zaal eerste verdieping, Haantjeslei 213, Antwerpen

Inkom: gratis voor leden, 10 euro voor niet-leden

Met Michel (Mambo Social Club), Els en Bart (Trekt Uw Plant)

Cannabis telen voor persoonlijk gebruik is een verstandig en gezond alternatief voor de illegale markt. Trekt Uw Plant hanteert ecologische kweekmethodes, waarbij geen risico bestaat op vervuiling of verzwaring van het middel, zoals op de zwarte markt het geval kan zijn. In tegenstelling tot de illegale markt is de vereniging niet toegankelijk voor minderjarigen.

We roepen alle mensen die ons voorbeeld willen volgen op om dit op een serieuze, respectvolle en verantwoorde manier te doen. Het oprichten van een cannabis social club is een manier om de zaken goed te regelen. Grote investeringen of bijzondere kennis zijn daar niet voor nodig.

Wel kan het nuttig zijn om zich eerst goed te informeren. Daarom nodigen we alle geïnteresseerden uit om op zaterdag 24 september naar de workshop te komen.

PROGRAMMA

12.45 Deuren

13.00 – 15.00 De paperassen

Opzet vzw – bijhouden leden- en plantenadministratie – inschrijving leden – organisatie ruilbeurzen – omgang met overheden

15.00 – 15.30 Pauze

15.30 – 17.00 De techniek

Grondbeginselen van een geslaagde biologische cannabiskweek: beheer van een gemeenschappelijke kweekplaats – omgang met meest voorkomende technische problemen

17.00 – 18.00 Informele nabespreking

*Reserveren is niet noodzakelijk, graag aanmelden op Facebook, indien mogelijk.